tisdag 2 april 2013

Påsklunch & Spa

Påsken började så himla bra  - startade upp med påsklunch hos föräldrarna med hela klanen - vilket då menas med alla syskon och syskonbarn = 15 personer.
Och jag lyckades inte ta ett enda fotografi på det som vi åt vilket var synd då det var en uppsjö av gottigheter då alla fick ta med ett par saker var och addera sådant som man själv tyckte passa in. Lunchbuffén bestod av

  • Lammstek, Revbensspäll, rökt lax, prinskorv, köttbullar, sill
  • Potatis, Jansson´s frestelse, rostad pumpa m basilikakräm
  • Rödbetor med chevrékräm
  • Gubbröra på kavring
  • Ägghalvor med majonnäs, räkor och löjrom 
  • Ägghalvor med strimlad rökt skinka, pepparrot, gräslök, rödlök, cayennepeppar, creme fraiche och en klick majonnäs.
  • En av mormors klassiker bacon inlindade musslor
  • Smörstekt sparris med hollandaise sås och pocherat ägg.
  • Surdegsbröd, mörkt bröd
  • Kladdkaksmuffins och Banoffepaj
Åt så mycket mat, och önskade för ett kort ögonblick att jag hade kunnat äta mer - det var gott, d blir många spännande kombinationer när alla får göra på sitt sätt 
Systrarna fortsatte sedan att njuta av påsken på Grand hotell Saltsjöbaden, med spa-behandlingar, bubbelbad, ångbastu och 3 rätters middag - det var fantastiskt att få vara med sina systrar själv.
(bild lånad från http://www.jm-entreprenad.se)

Ha en super fin dag




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar