måndag 8 april 2013

Ser inte mycket ut för världen här, men attans vad gott

Denna underbara laxrätt lagades hemma hos oss i fredags. Tycker ni om Lax så ska ni absolut testa denna. inte världens bästa bild men fantastiskt gott


Spenat och Pesto lax med Tagliatelle

4 Laxfileér
1 påse Spenat ca 250g
1 burk grön pesto ( orginalreceptet är med röd pesto)
2 dl Grädde
0,5 dl Mjölk
Sop
Cayennepeppear
1 bitParmesan
Tagliatellepasta


Ta fram en ungsform och häll i den sköljda spenaten. Lägg på laxfileérna som du saltat och pepprat efter smak. Bred sedan på peston även det efter smak jag hade ca 1/2 burk till 4 st filee´r. Riv över parmesanen och häll sedan på grädd och mjölkblandningen. Tillaga i ugn på 175- 200 g i 15-20 min beroende på storleken på laxen.
Koka upp pastan och servera på en gång 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar