onsdag 24 juli 2013

Revben med pastasallad

En riktig god middag åt vi häromdagen. Den gick snabbt och var ett perfekt upplägg en varm sommardag




Revbensspjäll med Pastasallad med fetaost och pinjenötter

Revbensspjäll ( köpte färdiga som bara var att värma)
Pasta
Fetaost
Plommontomater
Ruccola
Pinjenötter ( rostade lätt i stekpannan)
Oliver gröna
Olivolja
Italiensk salladskrydda


Lägg revbenen på plåt och in i ugn i 225 grader i 20 min. Under tiden så koka pasta ta av och skölj i kallt vatten för att förhindra att pastan fortsätter att tillagas. Skölj och dela plommontomater, skölj ruccola, dela fetaosten och rosta pinjenötterna lätt i stekpanna. Blanda ihop allt, ringla över lite olivolja och avsluta med lite lite italiensk salladskrydda 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar